DIY julklappskalender

Min hemmasnickrade julklappskalender har fått sig en makeover för att matcha lekrummet.

Min julklappskalender som jag gjorde för ett par år sedan av överblivna staketpinnar har fått sig en makeover. Den har blivit en mysig jultradition här hemma och tänkte den skulle få bo i lekrummet i år. Jag målade om den i samma kulör som väggen (Treasure från Jotun) så den skulle passa in lite bättre. Coola wallstickers 1-24 hittar ni hos Nordicfinedesign.se och ni får 20% på ett helt köp med kod CILLA20 fram till 25 november. Där hittar ni många roliga wallstickers, barnposters, kläder och lite annat smått och gott. In och kika!

Siffror från nordicfinedesign.se (samarbete).

Vill man läsa lite mer om hur jag gjorde granen så finns lite mer i tidigare inlägg. Bilder hittar ni nedan. Tänkte tipsa lite vad man kan ha i paketen. Jag kommer inte göra ett paket var till killarna utan de får dela. 🙂 Har blandat lite från Flying Tiger och Akademibokandeln. Inga dyra grejer, små pysselböcker, småbilar i trä, pixiböcker, såpbubblor, pysselgrejer som limstift, klistermärken, lera och ett par minispel mm. Fick en liten pannlampa på köpet i en butik – den kommer Noel älska. 🙂 MEN man behöver ju verkligen inte köpa nytt. En liten tur på Myrorna eller Kupan kanske? Eller slå in lite böcker man redan har och läsa en ny bok per dag? Jag kommer också slå in lite upplevelser, ett pepparkaksbak och julmarknadsbesök för att träffa tomten bland annat. Noel är sååå pepp på att träffa tomten på Hersby julmarknad här i Sollentuna. En liten tradition det med. 

Vill man göra en kalender men inte orkar inte bygga en gran eller slå in massa paket så finns det en hel del alternativ i pysselbutikerna. Påsar, kartonger, klistermärken, klädnypor, mm. Och så finns ju massa färdiga kalendrar av olika slag och prisklass också. Man få lägga en ambitionsnivå som passar. Blir väl som alltid att jag sitter uppe till 02.30 och slår in det sista natten till 1 december. Men i år har jag preppat i hyfsad tid i alla fall. 🙂

Bild från bygget och hur den såg ut innan.

 

Här kan ni följa Cillas lekfulla gör-det-själv-projekt för både stora och små. Renovering, pyssel, IKEA-hack, designidéer, återbruk och mycket annat. Här hittar ni tips och tricks, utförliga beskrivningar, ritningar och fler bilder från de projekt Cilla delar på Instagram, @designbycilla.

KATEGORIER

POPULÄRA INLÄGG

KONTAKTA CILLA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Design by Cilla AB

Org nr: 559271-5923

F-skatt och momsregistrerad

Tel: +46 760 109600

Email: cilla@designbycilla

Coyright 2021 Cecilia Rosvall