PLAYFUL ROOMS by Cilla

Att skapa miljöer för barn som är lekfulla, vackra och funktionella är både roligt och utmanande. Ofta vill vi få in många funktioner på liten yta, samtidigt som det ska finnas plats för lek och vara lätt att hålla ordning. Med en genomtänkt och kreativ design är det möjligt att kombinera dessa och skapa hållbara rum.

HUR FUNKAR DET?

1. BEHOV & VISION

Vi fram en offert utifrån era behov – stora som små. Sen bokar vi in ett möte digitalt eller på plats. Tar mått och fotar, förstår er vision, samt bollar första idéer

2. DESIGN

Vi skapar sen ett förslag för ytan utifrån behovsanalysen. Den innehåller ofta en moodboard, möblerings-förslag, inköpslista och designskisser.

3. PRESENTATION

Vi skickar över presentationen och går igenom förslaget digitalt eller på plats. Sedan görs mindre justeringar eller tillägg enligt önskemål.

4. BYGGNATION

Innebär förslaget målning eller byggnation så kan vi även hjälpa er med projektledning och hantverkstjänster inom Stockholmsområdet. 

5. INKÖP & STYLING

Vi hjälper er gärna att färdigställa rummet, beställer och levererar möbler och inredning, monterar och stylar på plats. 

VAD INGÅR I TJÄNSTEN?

Designförslag innehållande följande:
  • Moodboard
  • Färger och materialval
  • Planlösning med möblering 
  • Inredningsförslag med produktlänkar
  • Enklare 3D/elevationsskisser 
  • Konstruktionsritningar på platsbyggda delar
  • Offertunderlag till hantverkare vid behov
 
Från 14 900kr/rum, pris beroende på omfattning. 

Vi anpassar tjänsten utifrån dina behov. Beskriv vad du behöver hjälp med  i frågeformuläret nedan så återkommer vi i med mer info eller offert, det går också bra att maila direkt till cilla@designbycilla.se.

Vill ni göra flera rum på en gång på blir det ett paketpris på helheten. Vill du ha hjälp med annat än barnrum så hjälper vi gärna dig även med exempelvis färgsättning, förvaringslösningar eller platsbyggd inredning.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Personuppgifter hanteras enligt vår Personuppgiftspolicy. Du kan avregistrera dig från vår maillista när du vill. 

Design by Cilla AB

Org nr: 559271-5923

F-skatt och momsregistrerad

Tel: +46(0)760 109600

Email: cilla@designbycilla

Coyright 2021 Cecilia Rosvall