KONTAKTA OSS

Tveka in att höra av dig till oss om du har frågor, är intresserad av offert eller har idéer kring samarbete! Fyll i formuläret nedan eller mejla direkt till: cilla@designbycilla.se

Personuppgifter hanteras enligt vår Personuppgiftspolicy.

OM OSS

För sex år sedan startade jag DIY- och inredningskontot @designbycilla på Instagram. Under åren har det kommit att bli en fantastisk möjlighet att inspirera andra till lekfulla gör-det-själv-projekt. Min stil och mina barnrumsidéer har spridit sig över världen, vilket är fantastiskt roligt.

Efter stor efterfrågan startade jag hösten 2020 en design- och contentbyrå “Design by Cilla”, där “PlayfulRooms” är den största tjänsten med fokus på barnrum och lekrum i privat och offentlig miljö. På  nystartade Instagramkontot @playfulrooms delar våra barnrum, barnrumstips, DIY och inspo från andra.

Tillsammans med mitt team, hjälper jag er att förverkliga era inredningsdrömmar! Idag har vi designat femtio barnrum, skapat vacker och smart platsbyggd inredning, färgsättningar, nya planlösningar och mycket mer. I våras började resan med Vildmarkshotellets lekrum på ca 70 kvm som nu står färdigt och och det här även blivit ett par lärmiljöer på förskola. 

Vi skapar även innehåll till våra egna och andra kanaler på sociala medier. Där är fokus på gör-det-själv projekt, pyssel och inredning. Nu har vi även en ateljé och studio som bjuder till kreativitet och där vi har möjlighet att skapa och fotografera kreativt content – både till oss själva och andra, samt bjuda till workshops och events.

Jag som driver Design by Cilla heter Cecilia Rosvall, är 40år och bor med min man och två små pojkar i Sollentuna. Har bakgrund som managementkonsult och affärsstrateg inom Telecom, där jag länge arbetet med digital transformation. Jag har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och vidareutbildar mig kontinuerligt inom inredning, design och social media management.  

Tveka inte att höra av er om ni är nyfikna på våra tjänster eller produkter! /Cilla

Design by Cilla AB

Org nr: 559271-5923

F-skatt och momsregistrerad

Mobil: +46(0)760 109600

Email: cilla@designbycilla.se

Personuppgiftspolicy

Coyright 2021 Cecilia Rosvall