Inredning till lekrummet

Jag har börjat inreda lekrummet och legohörnan är nu klar!

Jag tänkte berätta lite mer om inredningen jag har valt till lekrummet i detta inlägg. När man gör ett nytt rum med nya funktioner så behövs en hel del saker. Jag försöker blanda egenbyggda möbler, ikea-hack, remake av loppisfynd med lite nytt och här kommer jag beskriva lite hur mixen ser ut.

Jag har flera spännande samarbeten på gång i samband med lekrumsbygget. Ett av dessa är tillsammans med Jollyroom, och de har sponsrat med en hel del fin inredning. Och nu börjar sakerna få flytta in i lekrummet äntligen! Jag har valt allt omsorgsfullt så det ska passa med färger och temat. Så kul att jobba med Jollyroom! Jag hoppas att ni gillar grejerna och detta samarbete lika mycket som jag. Bland annat har jag fått hem fin och praktisk förvaring av olika slag, hyllor, krokar, lampor, skrivbordstol, fåtöljer med sporttema och klättergrepp. I bilden nedan ser de fina saker som redan har flyttat in och länkar till produkterna hittar ni under. Jag kan berätta att allt redan har börjat användas och killarna är mycket förtjusta!  Sportfåtöljerna (en fotboll och en basketboll) får till och med flytta ut i vardagsrummet när det är dags för fredagsmys. De älskar dom!

När hela rummet är klart ska ni förstås få se ännu mer 🙂 Längtar!!

I samarbete med Jollyroom så fyller vi på med inredning i lekrummet.

Klicka för att komma direkt produkterna i Jollyrooms webshop (samarbete):
Skrivbordslampa, skrivbordsstol, förvaringskorgar med björn, försvaringlåda på hjul, fotbollsfåtölj, stjärnkudde och tax.

Mina DIYs är MÅNGA i lekrummet och det kommer ta ett tag innan allt är färdigt… 😉 Men pysselhörnan är klar! Väggskåpen på legotema av IKEAs EKET (och VALJE, den gamla modellen) och ett skrivbord som jag byggt själv av mdf, även det på legotema. Lär mer här. Sen blir det en egenbyggd bokhylla med skåp av BESTÅ längst ner,  “spel och lek”-tema. Andra sidan rummet får inyggd förvaring av PAX och smal bokhylla in mot väggen, egenbyggd ribbstol i aktivitetshörnan och en trädkoja. Några secondhandfynd ska få sig en makeover, bla. barnkök och docksäng. Se ritningen nedan. Många inredningsdetaljer och förvaring kommer vara i furu-och plywood som jag vitlaserat (träd, knoppar, tidskriftställ, ribbor, skrivbordsben mm), medan annat håller samma skitiga pastell skala i grönt, gult, rosa med lite svart. Sport, lek och skogs-tema i ett. Risk att det blir brokigt, men jag tror att jag kommer få ihop det!  🙂 En utmaning på 10 kvm. Hoppas ni gillar det!

Ritning på resten av lekrummet.

Här kan ni följa Cillas lekfulla gör-det-själv-projekt för både stora och små. Renovering, pyssel, IKEA-hack, designidéer, återbruk och mycket annat. Här hittar ni tips och tricks, utförliga beskrivningar, ritningar och fler bilder från de projekt Cilla delar på Instagram, @designbycilla.

KATEGORIER

POPULÄRA INLÄGG

KONTAKTA CILLA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Design by Cilla AB

Org nr: 559271-5923

F-skatt och momsregistrerad

Tel: +46 760 109600

Email: cilla@designbycilla

Coyright 2021 Cecilia Rosvall