Julklappstips

Några av årets julklappar – träleksaker från Kid Concept.

Tänkte bjuda på lite julklappstips – kanske är det fortfarande några som som har några kvar. Killarnas julklappar går i tre teman i år. Klassiska träleksaker, pyssel och sport. Mina tips riktar sig till barn i åldrarna två till sju och flera kommer från mina samarbetspartners. Vill ni hinna klicka hem något av detta innan jul så passa så snart som möjligt så det hinner fram i tid. 😉

TRÄLEKSAKER

En av mina samarbetspartners är Kids Concept och deras träleksaker är givna under granen här hemma. Serien AIDEN är ju en favorit med bilbana, garage, dockhus, serivcestation, klossar, sopbil mm. Kanske nåt skulle passa under granen?

Till mitt nyrenoverade leksakskök så behövs lite roliga kökstillbehör och det finns så mycket kul och fina saker! Mat, fika, kastruller, bakset, sopborste, förkläde, mixer mm. Perfekta klappar för små mästerkockar. Anton, 2 år, älskar att stå och dona i sitt kök, men även storebror Noel hänger på.

Några favoriter från serien AIDEN och BISTRO.
Några favoriter från serien AIDEN och BISTRO från Kids Concept.

Annars är Noels favoritsyssla just nu brädspel, både han och kusinen ska få var sitt vackert fiaspel. På bilden nedan ser även en xylofon till vår musik- och dansman Anton och ett klosståg till lillkusinen.

Några klappar från Kids Concept, fiaspel, xylofon, klosståg.
Några klappar från Kids Concept – fiaspel, xylofon, klosståg.

Länkar till produkter hos Kids Concept:
AIDEN  BISTRO/KÖK SPEL & PUSSEL  INSTRUMENT  KLOSSLEKSAKER

PYSSEL

Jag har ju fixat ett pysselbord till Noel med lite legotema. Vi har flyttat in lite pyssesaker som vi redan hade hemma. Men ett tips är ju färdiga set med piprensare, silkespapper, pärlor, ögon, lim, sax mm om man inte vet riktigt vad man kan tänkas behöva. Finns i de flesta hobbybutiker. En julklapp från förra året som blev riktig succé här hemma. 

Ett supertips för de lite äldre pyssliga barnen (och deras föräldrar) är byggsatserna från Cribble Craft (samarbete). Man kan bygga hus och möbler, dekorera, riva och bygga upp igen. Jätteroligt! Just nu får ni fri frakt och dessutom 10% rabatt med kod: cilla10 fram till nyår.

Bygg- och möbelsats från Cribble Craft – supertips för pysseltokiga barn och vuxna.

Båda våra killar älskar att bygga med lera och vi har redan en hel del tillbehör, men ny lera behöver ju införskaffas då och då. De riktigt pyssliga gör så klart sin egen lera av olika typer. Men jag har köpt några burkar med olika färger och slagit in. 😉

SPORT

Noel har upptäkt skateparken med sina kompisar. Man skulle ju kunna tro att han är 13 år, men den 28 december fyller min mini-tonåring 5 år. 🙂 Så till födelsedagen blir det lite sportiga presenter. I samarbete med Jollyroom har vi fått hem en sparkcykel som han får öva lite trick med. Så slipper han låna av kompisarna. Vi har även köpt skridskor som är fem storlekar i ett – superpraktiskt! Då slipper man fixa nya varje år.
Länkar: SPARKCYKEL    
SKRIDSKOR 

Sparkcyckel från Jollyroom.
Sparkcykel från Jollyroom.

På det lite sportigare temat måste jag även tipsa om mobil-klockan Xplora 4 (samarbete med Xplora.se). Den ger trygghet till oss föräldrar och lite mer frihet till Noel som är för liten för en egen mobil. Vi kan ringas vid, tala in meddelande och skicka bilder, ställa in tryckhetszoner så man vet om han vandrar iväg för långt, ha koll på honom via gps i appen m.m. Noel är en riktig liten upptäckare som gärna ger sig iväg på egna upptåg – så den här är verkligen sååå bra. När han är på förskolan ställer man in den så den bara är en vanlig klocka. Mest nytta har vi haft på utflykter i naturen, lekland och nöjesfält. Men även när han springer in till grannen. 

Noel med sin Xplora 4 på armen.

Hoppas ni fått lite inspiration till klappar i lite olika prisklasser. Mina samarbetspartner är väl utvalda och jag hoppas in gillar deras produkter lika mycket som jag. Vissa tips här är sådant vi redan har sedan tidigare, men en del blir överraskningar för våra små.

Men jag som älskar återbruk måste förstås slå ett slag för att allt inte behöver vara nytt. Man kan fynda leksaker second hand som är hela och fina. Eller så kanske man kan måla om och piffa på annat vis för att det ska få nytt liv. Som detta leksakskök som jag renoverat. Det blir en lite tidig julklapp till Anton. 

Köksleksaker från serien BISTRO från Kids Concept.

Här kan ni följa Cillas lekfulla gör-det-själv-projekt för både stora och små. Renovering, pyssel, IKEA-hack, designidéer, återbruk och mycket annat. Här hittar ni tips och tricks, utförliga beskrivningar, ritningar och fler bilder från de projekt Cilla delar på Instagram, @designbycilla.

KATEGORIER

POPULÄRA INLÄGG

KONTAKTA CILLA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Design by Cilla AB

Org nr: 559271-5923

F-skatt och momsregistrerad

Tel: +46 760 109600

Email: cilla@designbycilla

Coyright 2021 Cecilia Rosvall