Printa egna julkort och etiketter

I annonssamarbete med Canon. 

Julkort är så himla roligt tycker jag och vi försöker skicka varje år! Jag gillar personliga julkort och därför har jag designat lite olika julillustrationer och printat egna julkort, etikett och dekorationer. Det går alldeles utmärkt att printa julkorten hemma, det blev supersnyggt på min grymma skrivare. Längre ner kan du ladda ner mina prints om du är sugen på att göra egna!

 

Material

Jag har använt Canons färdigvikta kort, de är dubbelsidiga så det är samma matta struktur på båda sidor och det följer även med snygga kuvert, som också går fint att skriva ut på. Till dekorationer och önskelistan har jag använt matt fotopapper

Skrivare, bäck och papper i PIXMA-serien är anpassade för att tillsammans ge optimala högkvalitativa utskriver – resultet blir grymt! Min skrivare heter Canon PIXMA TS 8351 och den rekommenderas varmt!

 

Julkort, etiketter och dekorationer på olika teman

På legotema gjorde jag ett julkort av en illustration av en legotomte. Jag gjorde även en önskelista som killarna nu fyllt i. Det blev även ett legopaket av en låda, träplugg och färg. Så sugen på att fixa fler! 

Årets julkort blev två julkulor med barnen i. Templaten finns nedan om ni vill göra nåt liknande. Printade även en färdig insida med julhälsning. 

Gjorde några julkort av motiv från mina månadsposters, det blev även några små söta julklappsetiketter till. Nu ska här slås in paket! 

Fortsatte mitt pepparkakstema och gjorde lite etiketter och limmade dekorationer på en låda. Perfekt att dekorerar lådor – de går att använda igen och igen!  

Ladda ner och printa hemma!

Här kan du ladda ner de illustrationer som jag har använt. Du kan så klart anpassa storlek på utskriften efter just ditt projekt! Just dessa är i A4-format. Klicka på respektive bild så laddas den ner. Får ej användas i kommersiellt syfte.  

Du kan även printa egna foton eller designer, scannade barnteckningar eller leta efter roliga trycksaker i Canons Creative Park, eller göra korten direkt i appen Easy-PhotoPrint Editior. 

Pysslar ni nåt kul inför julen på tagga #MadewithPixma och @designbycilla så hittar vi era fina alster! 🙂  Lycka till! 

Här kan ni följa Cillas lekfulla gör-det-själv-projekt för både stora och små. Renovering, pyssel, IKEA-hack, designidéer, återbruk och mycket annat. Här hittar ni tips och tricks, utförliga beskrivningar, ritningar och fler bilder från de projekt Cilla delar på Instagram, @designbycilla.

KATEGORIER

POPULÄRA INLÄGG

KONTAKTA CILLA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Design by Cilla AB

Org nr: 559271-5923

F-skatt och momsregistrerad

Tel: +46 760 109600

Email: cilla@designbycilla

Coyright 2021 Cecilia Rosvall