Makeover av sovrum med NCS nya kulörer

Moodboard för NCS 100 nya standardfärger.

Ny vackert färg på sovrumsväggarna

I samarbete med NCS har jag gjort en makeover på vårt sovrum, som har inte fått så mycket kärlek senaste åren. Men nu äntligen tyckte jag det var dags! Väggarna var slitna och skitiga så det blev till att måla om hela rummet. Jag bytte till en dov blågrön kulör S 3005-B50G, även kallad “Nordic Green”. Och den blev verkligen magisk! 

Moodbord på de färger jag valde till sovrummet.
Stringhyllan passade fint till kulören S 3005-B50G.

Bygga och måla nya sängbord

Efter ett havererat DIY-projekt för några år sedan har jag inte haft sängbord, så det blev ett av de viktigaste delarna i min makeover. Jag byggde ett par sängbord av 19 mm MDF och målade i kulören S 3005-R, en kall skitig rosa kulör. Jättefin till väggfärgen! Sängborden poppar verkligen med sin enkla men cool design – jag är supernöjd!

En magiskt vacker färgkombination.
Mina DIY-sängbord i kulören S 3005-R.

NCS 100 nya standardfärger

Jag älskar ju färg som ni vet och projektet gjordes i samarbete med NCS för att testa och visa deras nya standardfärger som lanserades förra året. Det är många vackra dova pasteller bland de nya färgerna och jag har redan flera nya favoriter! Läs mer om de nya färgerna och mitt sovrumsprojekt hos NCS: LÄNK

NCS 100 nya standardfärger.
Resultatet av vår makeover på sovrummet.

Här kan ni följa Cillas lekfulla gör-det-själv-projekt för både stora och små. Renovering, pyssel, IKEA-hack, designidéer, återbruk och mycket annat. Här hittar ni tips och tricks, utförliga beskrivningar, ritningar och fler bilder från de projekt Cilla delar på Instagram, @designbycilla.

KATEGORIER

POPULÄRA INLÄGG

KONTAKTA CILLA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Design by Cilla AB

Org nr: 559271-5923

F-skatt och momsregistrerad

Tel: +46 760 109600

Email: cilla@designbycilla

Coyright 2021 Cecilia Rosvall