Cilla börjar blogga!

Nu startar jag äntligen igång min DIY-blogg! Här får du följa med i mina egna DIY-projekt, men jag kommer även att hämta inspiration från andra fantastiska DIY-are där ute. Fokus på inredning förstås, lite renovering och en stor dos barnrum. Bloggen är ett komplement till min instagram @designbycilla, och här kommer jag dela med mig mer av processen och alla mina bästa tips&trix.

Jag är en riktig inredningsnörd och renoveringsexpert, mitt hem är ett ständigt pågående projekt. För att inte spräcka budgeten allt för mycket så är blir det en hel del loppis, second hand, IKEA och andra lite billigare alternativ, vi har även tagit renoveringen steg för steg och gjort mycket själva. Jag kan dock inte bara köpa en pryl utan att ändra nåt. Jag gillar unika inredningsdetaljer och möbler, modern inbyggd känsla och ton i ton, gärna blandat med lite retroinslag. Det måste målas om, bytas handtag, sågas av ben, kläs om och så vidare. Och hittar jag inget som passar så bygger jag från scratch (läs: min man bygger och jag pekar). Ja, hänger ni med här så kommer ni förstå vad jag menar!

Jag arbetar heltid med digital strategi och håller på att starta upp mitt designföretag med fokus på art prints och barnrumsinredning, så bloggen uppdateras när jag hinner och känner inspiration. Det ska va kul att pyssla och blogga tänker jag. Lite av mitt pyssel kommer jag sälja i min webshop när jag lanserar den, allt får helt enkelt inte plats här hemma…

Tänkte börja med ett superenkelt tips så här i halloween-tider. Att måla pumpor är kul och blir så fint. En utmärkt aktivitet för både stora och små.

Detta behöver du:

  • Prydnadspumpor (finns att köpa i tex matbutik, blomsterhandel, inredningsbutiker)
  • Färg (tex snickerifärg, hopplylack, sprayfärg, akrylfärg, griffelfärg, märkpennor – ta vad du har med bra täckförmåga)
  • Roller/pensel
  • Täckpapp/tidning/täckplast

Steg för steg:

  1. Täck arbetsytan
  2. Ta fram materialet
  3. Måla
  4. Låt torka
  5. Klart!

Här kommer ett några bilder på mina små pumpor som fick samma färg som väggen i sovrummet, S2010-B30G. Men det är väl egentligen bara fantasin som sätter gränserna.

Här är ytterligare några varianter från andra kreativa instagrammare.

På temat pumpa-pyssel så finns det ju hur egentligen hur mycket som helst. Gjuta betongpumpor i strumpbyxor är en annan favorit som jag inte testat själv, och gillar man att sticka så kan man ju göra det.

Välkomna till bloggen och lycka till med pumporna!

PS. Pumpor är ju av organiskt material, så räkna inte med att de håller för evigt 😉

Här kan ni följa Cillas lekfulla gör-det-själv-projekt för både stora och små. Renovering, pyssel, IKEA-hack, designidéer, återbruk och mycket annat. Här hittar ni tips och tricks, utförliga beskrivningar, ritningar och fler bilder från de projekt Cilla delar på Instagram, @designbycilla.

KATEGORIER

POPULÄRA INLÄGG

KONTAKTA CILLA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Design by Cilla AB

Org nr: 559271-5923

F-skatt och momsregistrerad

Tel: +46 760 109600

Email: cilla@designbycilla

Coyright 2021 Cecilia Rosvall