Jag heter Cecilia Rosvall och är 37 år gammal, och jag kallas för Cilla. Jag bor i Sollentuna med mina två små pojkar Noel och Anton och min man Tobias. Jag älskar lekfull skandinavisk design och att få skapa med olika tekniker och material. Min 40-talsvilla i Edsviken har blivit en kanvas för mina kreativa projekt efter många års renovering.

Ton-i-ton, IKEA-hack, gör-det-själv och återbruk i sotiga pasteller, med skön mix av nytt och gammalt, billigt och dyrt, trendigt och klassiskt. Där har ni DesignbyCilla. I min inredningsvärld ryms inspiration för både stora och små. Mina barnrum är väl de som fått mest uppmärksamhet, men framöver blir det makeovers även på vardagsrum, kök, gästrum, kontor och även utemiljön.

Inredning och design, tillsammans med sociala medier, är min stora passion. Jag driver sedan tre år tillbaka @designbycilla på Instagram där jag har har drygt 55.000 följare. Här på www.designbycilla.se kan ni få inspiration från mina inlägg från Instagram, men främst är hemsidan för min DIY-blogg. På bloggen delar jag med mig av mina designidéer, ni får följa med i mina gör-det-själv-projekt, jag delar inredningstips och lite annat smått och gott som hör livet till.

Jag arbetar som inredningsdesigner och som influenser (marknadsföring i mina kanaler), stylist, produktfotograf och social media manager åt mindre företag på konsultbasis. Jag designar även egna produkter. Mitt fokus är barnrumsdesign och smarta platsbyggda lösningar, men gör allt från mindre konsultationer till projektleder en hel renovering.

Är i grunden affärsstrateg med 10+ års arbetserfarenhet, utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Jag har arbetat länge inom Telecom, på senare är med fokus på digital transformation.

Tjänster

Inredningshjälp

Behöver du hjälp att designa ett barnrum/lekrum? Har du precis köpt bostad och behöver råd kring färgsättning och möblering? Eller behöver du styla ditt hem inför försäljning?

Digitalt via mail/Teams eller på plats (i Stockholmområdet).
Kontakta mig för offtert: cilla@designbycilla.se

Influencer marketing och produktfotografering

Vill ni marknadsföra era tjänster/produkter i mina lekfulla miljöer, här och på Instagram? Få vackra bilder att dela i era kanaler?
Kontakt: cilla@designbycilla.se

Social media manager

Vill du stärka ditt personliga varumärke på Instagram? Vill du öka räckvidd och kundkonvertering för ditt företag eller komma igång med influenser marketing? Eller kanske få ett snyggare flöde? Jag kan hjälpa dig/er med allt content creation, allt från styling, produktfotografering, copy writing till social media-strategi och innehållsplan.
Kontakt: cilla@designbycilla.se

Produkter

Håller på att ta fram en barninredningskollektion. Håll utkik.

Vill ni köpa min månadsposter “Året månader” så finns den hos www.walladore.com. Min webshop är tillfälligt stängd i väntan på nya inredningskollektioner.

För mer inspiration – följ mig på Instagram eller Facebook @designbycilla.